Od 15 do 30 minut – tyle wystarczy by świeże soki i ich wartościowe składniki zostały wchłonięte przez organizm. To cenna informacja dla osób, które prowadzą aktywny tryb życia, a ich plan dnia jest bardzo napięty. Nie trzeba poświęcać wiele czasu na planowanie zakupów, szukanie zdrowych, naturalnych produktów oznaczonych symbolem „Jakość Tradycja” czy przyrządzanie potraw z ekologicznych składników, by skorzystać z naturalnych źródeł witamin i mikroelementów.
Świeże soki marchwiowe i marchwiowo-selerowe Cymes z Pojezierza Wałeckiego wspomogą efektywną regenerację organizmu po dniu pełnym wyzwań. Doskonale nawodnią organizm i ugaszą pragnienie. W przeciwieństwie do napojów energetycznych nie zawierają sztucznych barwników i nie są dodatkowo słodzone, co sprzyja zbilansowanej diecie i utrzymaniu smukłej sylwetki.
Miłośnicy diety warzywnej cenią sobie jednodniowe soki tłoczone z selera i marchwi, ale także świeże owoce, jak jabłka jabłoni domowej z ekologicznych upraw. Zawarta w nich witamina A i C wzmacnia odporność oraz zwalcza nadmiar wolnych rodników, które są m.in. odpowiedzialne za rozwój chorób nowotworowych. Mikroelementy i składniki odżywcze zawarte w jednej butelce soku i każdym kęsie jabłka to porcja energii na każdy, nawet najbardziej intensywny dzień.
Artykuł partnera – Victoria Cymes