Od września w TVN startuje V edycja programu „Doradca Smaku” z Andrzejem Polanem, którego prostej i smacznej kuchni można posmakować na co dzień w Małej Polanie Smaków. To dobra okazja, żeby przypomnieć sobie przepisy Polana z 3 części.
Jeśli oglądaliście ten program to rozpoznacie przynajmniej część z 80 przepisów podzielonych na dania z patelni i dania z garnka, ale część z nich jest też nowych.
Smakowicie wygląda bigos z boczniaków. polska carbonara z chrzanem i grzybami, kebab z kalafiorem i truskawkami, tort ziemniaczany z kiełbasą, sernik z dynią, gruszki w szynce, sernik i pudding z chałką.
Jak widać po nazwach dań, jest to kuchnia bazująca na dobrych składnikach i oryginalnym połączeniu smaków. Dania są proste, ale oryginalne, więc zachwycą naszych gości, nawet jeśli tak jak ja nie mają telewizora i nie widzieli ani jedego odcinka programu.
[nokaut-offers-box url=’p:/ksiazki/doradca-smaku-3-9788328704435.html’ classes=”big”]
Doradca smaku 3
Autor: Andrzej Polan
Ilość stron: 176
Data premiery: 2016
Wydawnictwo Muza SA